26 Ağustos 2011 Cuma

Football Manager 2011 [TORRENT Download | PROPER-RELOADED] + Crck (Fix) + Türkçe Yama

Fm 2011 ile İngiltere, İskoçya, Fransa, İspanya, Portekiz, İtalya, Norveç, İsveç, Brezilya, Arjantin veya Şili liglerinden seçeceğiniz takımlara menajerlik yapabilir, istediğiniz oyuncuları kendi takımınızda oynatabilir, transferler yapabilir ve rüya takımınızı oluşturabilirsiniz. Futbol severlerin en sevdiği menajerlik oyunu olan Football Manager 2011 50′den fazla farklı ülkenin futbol liglerini biraraya getiriyor. Menajerlik panelinde Youtube ve Twitter profilleriniz için giriş yapabileceğiniz alanlar bu senenin yeniliklerinden. Böylece başarılarınızı Twitter takipçilerinizle paylaşabiliyor ve videolarınızı Youtube’a hemen yükleyebiliyorsunuz. Demo kullanıcıları oyunu kaydedebiliyor ve tam versiyona geçişlerinde herhangi bir kayıp yaşamadan kaldıkları yerden oyunu oynamaya devam edebiliyorlar.
Sistem Gereksinimleri
Windows XP/Vista/W7
XP:1.4GHz, Vista/W7: 2.0GHz
Desteklenen İşlemciler: Intel Pentium 4, Intel Core, AMD Athlon
Hafıza – XP: 512MB RAM, Vista/W7: 1.0GB RAM
Boş Disk Alanı – 2GB
DVD-Drive – 4x Speed


Managerlik oyunlarının lideri olan FM 2011 i en hızlı şekilde torrent ile indirebilirsiniz. İndirdiğiniz torrent dosyası ile sorunsuz ve hızlı şekilde football manager 2011‘i bilgisayarınıza indirebilir ve kolayca kurabilirsiniz.
INSTALLATION / TORRENT KURULUM:
1. Unpack/Extract any 48MB rar in the Football.Manager.2011.PROPER-RELOAD file (Torrent ile 2 Adet RAR Dosyası indirmiş olacaksınız. Bir tanesi 48 MB boyutunda olan Football.Manager.2011.PROPER-RELOAD dosyası. Bu dosya içindeki herşeyi bir klasöre çıkarın)
2. Then unpack/extract the biggest rar file in there [rld-fb11, it's 2.56GB] (Daha sonra boyutu 2.56 GB olan rld-fb11 dosyası içindeki herşeyi bir klasöre çıkarın. Bu dosya bizim Kurulum/SETUP dosyamızın olduğu dosya)
2. Go to the rld-fb11 file, Install via “setup” (rld-fb11 klasörü içindeki “SETUP” ile kurulumu başlatın)
3. Mount the FM iso file (should be in the Football.Manager.2011.PROPER-RELOAD file, the file is called rld-fb11) via Daemon Tools (48 MBlık Football.Manager.2011.PROPER-RELOAD klasörü içinde FM isimli bir ISO dosyası olacak. Bunu UltraISO veya Daemon Tools ile sanal sürücüye ekleyin)
4. Load the game (Oyunu başlatın)

Tanıtım ve Kurulum Bilgileri:

Merak ve heyecanla beklenen oyun nihayet gün yüzüne çıktı. Evet Football Manager 2011 serisinden bahsediyoruz. Tüm dünyada milyonlarca satış rakamlarına ulaşan ve milyonlarca oyun severin bilgisayarında ya da oyun konsollarında taht kuran oyun geldi.Gerçek bir maç atmosferi sunan FM 2011, birçok yenilikle piyasaya sunuldu. günümüz şartlarına uygun futbolcu profilleri, satış ve transfer sözleşmeleri, gerçek piyasa koşulları, antreman sahasında gerçek yetenekler ve taktikler, basın dünyasında yapılan yenileştirmeler, 3D maç motorunda yapılan iyileştirmeler ve liginizin ve takımınızın ülke ve dünya sıralamasına etki eden maç grafiği tamamen yenilendi. Artık tüm kariyeriniz gerçek futbol dünyasına daha da uygun seyredecek. Başarılarınız adınızı tüm dünyaya duyurabilecek ve değerinize değer katabilecek ya da aldığınız başarısız sonuçlar nedeni ile tüm itibarınızı yitirebilir ve teknik direktörlük kariyerinize bir nokta koymak zorunda kalabilirsiniz.
FM 2011 ile Gelen Yenilikler
  • Gerçek sözleşme görüşmeleri
  • Yenilenmiş antrenman modu
  • Yenilenmiş Basın, Oyuncu ve Yönetimle Görüşmeler
  • Yenilenmiş 3D Maç Motoru
  • Yenilenmiş Dinamik Lig İtibarı
  • Mesaj Ekranında Düzenlemeler
  • Tavsiye Ekranında Yenilikler
indireceğiniz Football Manager 2011 türkçe yama dil eklentisi ile FM 2011 oyununu türkçe olarak oynayabileceksiniz. Football Manager 2011 TR yama dil eklentisini sitemizden hiç bir ücret ödemeden bedava olarak indirebilir ve kişisel bilgisayarınıza yükleyebilirsiniz. Yama FM 2011 11.0 Sürümüyle de uyumludur.
Football Manager 2011 Türkçe Yama Kurulumu
Yamayı kurmaya başlamadan önce Football Manager 2011 oyununu tamamen kapatmalısınız. Programın arka planda çalışmadığından emin olmalısınız. Türkçe Yamayı Football Manager 2011 oyununu kurduğunuz dizine kurmalısınız. Varsayılan olarak FM 2011 Türkçe yama dil eklentisi 32 bit işletim sistemlerinde “C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\languages” klasörüne, 64 bit işletim sistemlerinde “C:\Program Files (x86)\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\languages” klasörüne kurulacaktır. Eğer siz oyunu farklı bir klasöre kurmuşsanız, Türkçe yamanın kurulumu sırasında Gözat… butonuna tıklayarak oyunu kurduğunuz dizini seçiniz ve kurulumu tamamlayınız. Not: Her ihtimale karşı “C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\languages\english.ltc” ve “C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\updates\update-1110\languages\changes\english.ltc” dosyalarının birer yedeklerini almanızı öneriyoruz. Eğer Football Manager 2011 tr yama dil eklentisinden memnun kalmazsanız tekrar eski haline döndürebilmek için bu yedeğe ihtiyacınız olacaktır. Eğer yeniden ingilizce sürüme dönmek isterseniz ya da başka dillerde kurulmuş bir FM2011 oyununa sahipseniz. Orjinal İngilizce dil dosyasını FM 2011 İngilizce Dil Dosyası veyaAlternatif Orjianl Dil Dosyası linkinden indirebilirsiniz. indirdiğiniz english.ltc dosyasını oyunun kurulu olduğu dizinde yer alan languages klasörüne yeniden kopyalayın. Bu yama daha önce FMGraphics tarafından FM 2010 için hazırlanan Türkçe yamanın FM 2011 sürümüne uyarlanmasıyla elde edilmiştir. Yaklaşık olarak %60 oranında Türkçeleştirme sağlar. Yeni sürüm için orjinal dil doyasının düzenlenmesine kadar bu yama ile devam edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder